Házhoz szállítás – Budai Kertcentrum

 

 

A XXI-század elengedhetetlen kiegészítő szolgáltatása a házhoz szállítás, amit mi is biztosítunk, minden vásárlónk részére.


Ha a megvásárolt növények nem férnek be kocsijába, vagy egyszerűen csak nem szeretné összekoszolni az utasteret vállaljuk a növények házhoz szállítását! A pénztárnál a kiválasztott növények fizetésénél kollégánkkal leegyeztetik a részleteket, és a megbeszélt időpontban mi kiszállítjuk a növényeket.

 

A pénztárban kifizetett szállítási díj magában foglalja a megvásárolt növény, egyéb termék
(maximum 5 db 30L-es konténer, illetve maximum 5x30kg) kapun belül maximum 1 m-re történő elszállítását és lepakolását.

Ennél több, nagyobb, nehezebb, illetve kisméretű, de nagy mennyiségű (30 db-nál több) növény/termék kiszállításakor Megrendelő köteles fizikai segítségről gondoskodni a Budai Kertcentrum fuvarosa mellé.

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy:

A fuvaros nem köteles emeletre, lépcsőn, nehezen megközelíthető helyre vinni a növényt, terméket. Amennyiben erre igény van, ez előzetes egyeztetés után, a vásárló által biztosított plusz segítséggel és 5000 Ft többletköltség megfizetésével megoldható (amennyiben a fuvaros is vállalja a kiszállítást az adott feltételekkel).

A kiszállítási díjairól érdeklődjön a pénztárainkban, vagy telefonos elérhetőségeinken!

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, akkor hívja kertész szakembereinket, akik minden területen segítségére lesznek.

 

 

 

Házhozszállítás – Budai Kertcentrum Kft (BKC) – +36 30 458 7839


házhozszállítás - Budai Kertcentrum Kft

További kérdése van? Írjon nekünk!

13 + 6 =