BEMUTATKOZÁS – BUDAI KERTCENTRUM

 

Kertészetünk, bemutatókertünk és játszóterünk Budán, a Gyermekvasút, Szépjuhászné úti megállójánál a Budakeszi út 95. szám alatt található.


Családi vállalkozásként, kezdetben (1994-ben) még csak kertépítéssel foglalkoztunk, melynek háttérbázisából alakítottuk ki kertészetünket. Már a kezdetektől elhatároztuk, hogy különbözve a barkácsáruházak színvonalától, egyedi, különleges hangulatú kertészeti centrumot hozunk létre, melyet gyermekeink folytatnak majd tovább.

Célunk …

Elsősorban az volt, hogy magas szintű kiszolgálásunkkal, vevőközpontúságunkkal és szakmai tudásunkkal felkeltsük az érdeklődést nemzetközi színvonalú lakó-, pihenőkertek kialakítása iránt.

Vevőkörünk …

A II. és XII. kerület, Budakeszi, Budaörs, Páty, Telki vonzáskörzetéből kerül ki. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk viszonteladóként vásárló kertépítő cégek, kisebb kertészetek is megfelelő szakmai segítséget kapjanak és így munkáik során a beépített anyagok a mi jóhírünket keltsék.

Bemutatókertünk …

A kertészet közepén kialakított bemutatókertben vásárlóink akár kirándulás közben tudnak piknikezni, pihenni, valamint a kiültetett növénytársítások segítségével ötleteket meríthetnek saját kertjük kialakításához.. Jó érzés munkánk során, hogy sok dicséretet kapunk.

Tudjon meg többet bemutatókertünkről.

Szakmai munkánk …

Szakmai fejlődésünkhöz elengedhetetlenek a külföldi szakmai utak, és a különböző szakmai szervezetekben való részvétel. Tagjai vagyunk a Magyar Kertészeti Árudások Szövetségének (Makert), a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének (Makeosz), az Európai Unio Kertépítő Szövetségének (www.elca.info/en), és rendszeresen részt veszünk a fenti szervezetek által szervezett szakmai programokon, utakon.

Jelszavunk: Same, same, but different…

Látogasson el hozzánk, hiszen nálunk nemcsak a növények érzik jól magukat.

Rólunk – Budai Kertcentrum Kft (BKC) +36 30 458 7839


Őskor – hőskor 🙂 

Tekintse meg 25 évvel ezelőtt készült fényképeinket
a kertészetről és az egyik akkori kertépítési munkánkról. 

Egy kis nosztalgia 🙂