A legszebb ajándék nőnapra, a téli fagyokig virágzó rózsa

Közeleg a nőnap, a március első pár napja, a tavasz kezdete, szinte elröppent.

Ilyenkor kinyílnak a kertkapuk, és szerte az országban élettel telnek meg a kertek. Lassan zöldülni kezd a táj, és a szorgos kerttulajdonosok visszatérnek arra a helyre, amit a téli hideg pár hónapra elvett tőlük.

Ezidőtájt még nem nyílnak csokorba szedhető virágok, amikből saját kezűleg készített ajándékot lehetne készíteni. Azonban csodálatos ajándék egy olyan élőlény, ami a nyár elejétől az év végén beköszöntő fagyokig a kert ragyogó dísze lehet.

Szeretettel biztatjuk Önt arra, hogy ajándékozza meg szeretett nőismerősét, családtagjait, rokonait az év második felében folyamatosan virágzó rózsafajtákkal!

A David Austin rózsák a rózsamániások nagy kedvencei. Közös jellemzőjük különleges telt virágaik, fűszeres illatuk, betegségekkel szembeni ellenálló képességük. Gondozásuk egyszerű és minden rózsatípus megtalálható közöttük.

A David Austin angol cég arról híres, hogy évtizedek alatt olyan különleges rózsákat nemesített, melyek egészségesek, ellenállóak a kórokozók, kártevők ellen, öntisztulóak, azaz a levirágzott virágok lecsípése nélkül hoznak folyamatosan újabb és újabb virágokat. Folyamatosan láthatunk a rózsabokron bimbókat, virágokat, és épp levirágzott virágokat. Az angol rózsák és a tearózsák keresztezései, tömve telt, különleges illatú virágaik akár 100 sziromból tevődnek össze.

Boscobel fajta

 

Gyönyörű formájú, tömve telt, felfelé néző gazdag lazacszínű virágokat nevel. Nagyon egészséges fajta, erőteljes, függőleges bokros növekedésű.  Ajánljuk azoknak, akik egy egészséges, folyton virágzó, különleges illatú rózsát keresnek.

Kertészetünkben ezeken túl még számos rózsafajta elérhető, amik kiválasztásában, bemutatásában bizalommal számíthat a munkatársaink szakértelmére!

Erre a linkre kattintva megtekintheti aktuális raktárkészletünket: Klikk!

Reméljük, hogy kínálatunk elnyeri tetszését, és örömmel fogadhatjuk Önt, a Budai Kertcentrumban, hogy segíthessünk a legjobb választásban!

 

Egy hónapokig virágzó rózsabokor, a legszebb ajándék nőnapra, ami akár fél évig mosolyt fog csalni szerette arcára!

 

Baráti üdvözlettel,

A Budai Kertcentrum Csapata