Blogok – Budai Kertcentrum

Blogok mindennapjainkról: Írásaink a szakma világából, történetek a kertészetünk életéből és egy kis családi utazás is.


Összeszedtük, rendszereztük és az alábbiakban adjuk közre írásainkat melyek reméljük felkeltik érdeklődésüket kertészetünk, növényeink és szakmai tanácsaink iránt is. Kívánjuk, hogy soraink közötti sétája ne csak érdekes, de hasznos is legyen. Ha, talál olyan témát melyről bővebben szeretne tájékozódni, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken.

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, akkor hívja kertész szakembereinket, akik minden területen segítségére lesznek.

Blogok – Budai Kertcentrum Kft (BKC) – +36 30 240 4199


Blogok - Szakmai cikkek  - Budai Kertcentrum Kft

Szakmai cikkek

A korábbi években több felkérést kaptunk szaklapoktól, kerttervezéssel és kertépítéssel kapcsolatos témakörökben. Az alábbiakban közzé tesszük a Kertbarát magazinban megjelent ….

Kertészetünk életéről - Blogok

Családi Kertészet

Történetek a kertészet életéből.

Pihenés, utazás bolg - BKC

Családi utazás

Családunk utazások alatt megélt kisebb történetei.

BKC BLOG

A legpraktikusabb sövénynövény

A legpraktikusabb sövénynövény

A kert egyik legmeghatározóbb része, a sövény. Ez természetesen nem meglepő, hiszen egy gondozott, akár egész évben zöldellő sövény az egész kert hangulatát alapvetően befolyásolja. Nem csak a kert...

bővebben
A tavasz első hírnöke, a magnolia

A tavasz első hírnöke, a magnolia

A tavasz első hírnökeként, lombfakadás előtt hozza gyönyörű, nagyméretű liliomszerű virágait. Sokan keverik a magnóliát a tulipánfával, de az két különböző növény. A magnólia másik neve, amin sokan...

bővebben