Újdonságaink – Budai Kertcentrum

Kísérje figyelemmel, állandóan frissülő tartalommal rendelkező oldalunkat. Itt mindig a legfrissebb információkat találja.


 

MOST ÉRKEZETT!

Bár a tavasz még várat magára, az áru már érkezik.

A NOVOBALT, nagy zsákos balti tőzeg főleg a hortenzia-mániások örömét szolgálja: a kék hortenzia kizárólag a talajba juttatott tőzeg segítségével őrzi meg csodálatos kék színét a hortenzia kékítő alumínium-szulfátos beöntözés mellett.

Tőzegre ezen kívül nagy szüksége van az összes sövénynövénynek (tű- és lomblevelű örökzöld növénynek), ettől lesz élénk a japán juharok lombszíne és a tőzeg segíti őket át a kemény hideg teleken is. A rhododendronok, azáleák nélkülözhetetlen talajközege, de ezek mellett az összes, Japánból és Kínából származó és ott őshonos törpe örökzöld és fenyőkülönlegesség eredését és optimális növekedését szolgálja. És természetesen ne feledkezzünk el az áfonyáról sem, mely csupán akkor érzi magát jól, ha egy 250 L-es zsákot süllyesztünk a talajba és egyenesen abba ültetjük.

Ültetéskor a kerti talajhoz 50%-os arányban keverjük egyenletesen és akkora ültetőgödröt ássunk, amekkorát csak lehetséges. Ne sajnáljuk a munkát, a növények meghálálják.

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, akkor hívja kertész szakembereinket, akik minden területen segítségére lesznek.

Újdonságaink – Budai Kertcentrum Kft (BKC) – +36 30 619-2474


Kertészet info vonal

Kérdései vannak? Termék információk? Készlet? Vásárlás?

Felkészült kollégáink várják hívását!

+36 30 619-2474

Újdonságaink - Kertészet Budapest

További kérdése van? Írjon nekünk!

11 + 7 =